دوره آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی

منتشر شده در ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ | بازدید : 692 بار


#دوره_آموزشي

🔴🔴دوره آموزشی مجازی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی

💥به همراه ثبت۵ امتیاز باز آموزی در سامانه نظام دامپزشکی🔸
مدرس دوره : دکتر محمد احمدی - دامپزشک و متخصص بهداشت مواد‌غذایی - عضو هیات علمی دانشگاه - عضو کمیته سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا ( FMS ) ⁠معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران
⏰زمان برگزاری دوره : چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۴ الی۲۰
🔻🔺پشتیبانی و کسب اطلاعات بیشتر: 📱09044194919

🔻سرفصل های دوره:
⭕️مروری بر GMP
⭕️تاریخچه سیستم
 HACCP و مزایای استفاده از آن ⭕️
مروری بر عناوین پیش نیازهای ایمنی⭕️
آشنایی با الزامات HACCP و مستندات مرتبط
🔳گواهی‌نامه معتبر پس از برگزاری دوره در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد .
🔴🔴بامامسیر پیشرفت آسان می شود

https://t.me/LivsaAdvisorsGroup  
https://chat.whatsapp.com/EyJPl0nkw4XIF2okvOSpTL  
https://instagram.com/livsa_advisors_group?igshid=av7zvt4vqai0...