برگزاری سومین کنگره بهداشت و مواد غذایی بعد از وقفه 12 ساله

منتشر شده در ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ | بازدید : 677 بار

برگزاری سومین کنگره بهداشت و مواد غذایی بعد از وقفه 12 ساله

به همت اعضای کمیته بهداشت و مواد غذایی، برگزاری سومین کنگره بهداشت و مواد غذایی بعد از وقفه‌ای 12 ساله کلید زده شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، در اولين جلسه كميته بهداشت و ايمني مواد غذايي در سال جاري كه با حضور اعضای کمیته در محل سازمان نظام دامپزشكي برگزار شد، احكام روسا و دبير (كميته‌هاي علمي و اجرايي) سومين كنگره بين‌المللي بهداشت و ايمني مواد غذايي اهدا گرديد.

دكتر زارعي رئيس نظام دامپزشكي ج.ا.ا. در اجراي مصوبات كميته بهداشت و ايمني مواد غذايي، طي احكام جداگانه‌اي «دكتر عباسعلي مطلبي» را به عنوان رئيس كميته علمي، «دكتر حسين تاجيك» به عنوان دبير كميته علمي، «دكتر محمدحسن گلپايگاني» را به عنوان رئيس كميته اجرايي سومين كنگره بين‌المللي بهداشت و ايمني مواد غذايي منصوب نمود.

سومين كنگره بهداشت و ايمني مواد غذايي اسفند سال جاري و بعد از 12 سال وقفه، برگزار خواهد شد و با تعيين اعضاي كميته‌هاي علمي و اجرايي روند اجرايي كنگره و پذيرش مقالات مذكور آغاز خواهد شد.

لازم به ذكر است دومين كنگره بهداشت و ايمني مواد غذايي در سال 1390 برگزار شده بود.

در اين جلسه دكتر عباسعلی مطلبي ضمن تشكر از همكاري همه اعضاي كميته در تلاش براي برگزاري كنگره مذكور، ضمن دعوت از همه فعالان حوزه غذا، بر لزوم همكاري كليه اركان دولتي و خصوصي براي برگزاري هرچه بهتر اين كنگره تاكيد نمود.

وی در بخشي از سخنان خود بر اين موضوع تاكيد نمود كه كنگره‌ها بايد سبب ارتقا دانش و بينش همكاران در زمينه‌هاي حرفه‌اي شده و بتوانند گره‌اي از مشكلات اجرايي كشور به ويژه بخش دولتي را بگشايند.

دکتر مطلبی ارائه محورهاي پژوهشي و مورد نياز بخش‌هاي دولتي، توليدكنندگان و فعالان عرصه غذا به ويژه با منشا دامي، و سپس تحقيق و ارائه راهكارهاي اجرايي و علمي از سوي محققين در اين كنگره‌ها را سودمند و راهگشا دانست.

گفتنی است برنامه‌ريزي براي برگزاري كارگاه‌هاي علمي و آموزشي و نيز نمايشگاه از مهمترين برنامه‌هاي اجرايي اين همايش عنوان شد.