به همت سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و با تعامل متقابل و رویکرد مثبت و سازنده سازمان اتکا، تفاهمنامهای بین سازمان نظام دامپزشکی و سازمان اتکا به منظور ارائه خدمات ویژه رفاهی و معیشتی برای اعضای سازمان نظام به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا صبح امروز دیدار مشترکی بین رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اتکا در محل سالن جلسات سازمان اتکا برگزار گردید.
دکتر حامد زارعی، رئیس سازمان نظام دامپزشکی در این دیدار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تاکید و فرمان ایشان بر امنیت غذایی و ایمنی و سلامت غذای جامعه، این مهم جز با همکاری و تعاملات سازنده دستگاههای مربوطه محقق نمیگردد.
وی با اشاره به انتخاب سازمان اتکا برای همکاری مشترک تصریح کرد: «دیدگاه سازمان نظام تنها مبحث رفاهی و معیشتی از طرف اتکا نبود. بلکه انتخابی هوشمندانه بدلیل وجه تشابهی مهم در حوزه بهداشت و امنیت غذایی دو سازمان مطرح بود. با توجه به اینکه امنیت غذایی مسالهای غیرقابل چشمپوشی و بسیار مهم در کشور است این هدف مهم با کنار هم قرار گرفتن هر دو سازمان اتکا و نظام دامپزشکی اتفاق خواهد افتاد.»
دکتر زارعی ضمن تقدیر و تشکر از رویکرد بسیار سازنده و مثبت سازمان اتکا به توضیح و شرح توصیفاتی در خصوص روند کاری و چارت سازمانی نظام دامپزشکی پرداخت و افزود: «نظام دامپزشکی از جمله 6 نظام موجود در کشور است که قانونهای مصوب مجلس، قانونهای عملکردی و تصمیمهای هیات وزیران را در بر دارد. نظام دامپزشکی به صورتی طراحی شده است که بازوی قدرتمند حاکمیت تلقی میشود.»
وی در توضیح بیشتر افزود: «مبحث آموزش و بازآموزی یکی از مباحث اصلی و جزو قوانین سازمان نظام دامپزشکی است. با توجه به اینکه یکی از بندهای این تفاهمنامه آموزش همکاران سازمان اتکا میباشد، قطعا آموزشهای کاربردی سازمان نظام در پویایی هر چه بیشتر اتکا مثمرثمر خواهد بود و نتیجه آن کاهش بیماری، بالا بردن سطح کیفیت محصولات غذایی، افزایش کیفیت صادرات و در نهایت دریافت سلامت محصولات سازمان اتکا میباشد.»
دکتر مرتضی اعلمی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اتکا نیز در این دیدار با معرفی مختصری از فعالیتهای گسترده سازمان اتکا در امر تولید محصولات غذایی سالم از جمله بحث گوشت قرمز و گوشت سفید و نیز معرفی برخی واحدهای دام و طیور وابسته به سازمان اتکا و تلاش در جهت خودکفایی در زمینه تهیه مستقیم محصولات دام، طیور و شیلات، توسعه آموزش و به روزرسانی مباحث مربوطه توسط سازمان نظام را یک اصل کلی دانست و ضمن ابراز خرسندی از امضای چنین تفاهمنامهای قرار گرفتن دو سازمان در کنار همدیگر را زمینهای در جهت پیشرفت مباحث آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه ژنتیکی و امنیت و بهداشت غذایی دانست.»
تخصیص حکمت کارت برای اعضای سازمان نظام دامپزشکی
قابل ذکر است یکی دیگر از بندهای تفاهمنامه مذکور تخصیص حکمت کارت برای اعضای سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران جهت استفاده از خدمات نقدی، اقساطی و اعتباری با تخفیفات ویژه میباشد.
دکتر زارعی ضمن اشاره به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر عدالت در بین همه اقشار جامعه گفت: «رسیدگی به امور معیشتی در جهت اجرای عدالت در بین اقشار مختلف جامعه و ارائه خدمات رفاهی از مهمترین بخشهای مدیریت منابع انسانی سازمانها بوده و تاثیر زیادی در جهت تقویت انگیزه حرفهای و بهبود عملکرد سازمانها ایفا میکند. افزایش تسهیلات رفاهی باعث بالا رفتن بهرهوری خواهد بود. به همین منظور سازمان نظام دامپزشکی نیز با بررسیهای لازم تلاش دارد حداکثر امکانات رفاهی را فراهم کند.»
برخی از مفاد تفاهمنامه به شرح ذیل میباشد:
۱-صدور کارت حکمت برای کارکنان و اعضای نظام دامپزشکی جهت ارائه خدمات فروشگاهی؛ تخفیفات خاص، خرید اعتباری، خرید اقساطی و بن ریالی در کلیه شعب فروشگاههای اتکا در سراسر کشور
۲-گسترش همکاری تجاری فیمابین و استفاده از ظرفیتهای طرفین در گسترش و توسعه حوزههای مرتبط با دام، طیور و شیلات
۳-مشاوره فنی در خصوص تسهیل فرآیند مربوط به واگذاری مجوزات مربوطه توسط نظام دامپزشکی در حوزه دام، طیور و شیلات طبق ضوابط و قوانین به اتکا و شرکتهای تابعه
۴-همکاری در زمینههای اموزشی و پژوهشی و بازاموزی کارکنان متخصص دامپزشکی و دامپروری سازمان اتکا و برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی(نظری و عملی) با همکاری طرفین و تبادل اطلاعات علمی به منظور ایجاد فرصتهای مشترک تحقیقاتی و تجاریسازی در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه
۵-استفاده مشترک از ظرفیت بخش خصوصی دامپزشکی کشور و امکانات املاک و اراضی در اختیار طرفین در جهت ایجاد پروژههای سرمایهگذاری مشترک
۶-تامین اقلام اساسی مورد نیاز نظام دامپزشکی در قالب اقلام عمده، سبد کالاهای معیشتی و ... توسط اتکا از قبیل گوشت، مرغ، برنج، روغن، شکر، چای، عدس، تن ماهی و انواع کنسروجات