آغاز فصل جدید در شورای مرکزی نظام دامپزشکی ایران / برگزاری نخستین جلسه دوره ششم با رویکردی مبتنی بر همگرایی و انسجام

منتشر شده در ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ | بازدید : 591 بار

نخستین جلسه شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران در دوره ششم با حضور اعضای جدید منتخب و انتصابی، در فضایی سرشار از همبستگی و تعامل سازنده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی، این جلسه که با حضور اکثریت اعضای شورا تشکیل گردید، نشان از آغاز دورانی پرثمر و درخشان برای نظام دامپزشکی کشور دارد. تعامل مثبت میان اعضای شورای مرکزی، سازمان‌ها و نهادهای مرتبط، نویدبخش ارتقای جایگاه این سازمان در حوزه دامپزشکی و بهبود فرآیندهای اجرایی در سطح ملی است.

در ابتدای نشست، دکتر حامد زارعی، رئیس سازمان نظام دامپزشکی و عضو منتخب شورای مرکزی در دوره ششم، ضمن خیرمقدم به اعضای جدید و قدردانی از تلاش‌های اعضای پیشین، گزارشی از عملکرد چند سال اخیر این سازمان ارائه کرد. این گزارش با استقبال و تحسین کلیه اعضای شورای مرکزی مواجه شد و اعضا ضمن قدردانی از عملکرد سه‌ساله سازمان نظام دامپزشکی، اقدامات انجام‌شده در حوزه ارتقای ساختار سازمانی، بهبود سیستم‌های مالی، پرداخت بدهی‌های سنگین سازمان و سایر مسائل کلیدی را مورد تقدیر قرار دادند.

پس از ارائه این گزارش، اعتبارنامه‌های اعضای جدید شورای مرکزی به آنان اعطا شد. در ادامه، در اقدامی کم‌سابقه و بر پایه توافق جمعی و بدون نیاز به رأی‌گیری، سه نفر از اعضای شورا به‌عنوان نامزدهای پیشنهادی جهت پست ریاست سازمان نظام دامپزشکی و معرفی به وزیر جهاد کشاورزی انتخاب شدند. دکتر حامد زارعی، دکتر عباسعلی مطلبی و دکتر سعید چرخکار سه گزینه‌ای هستند که با اجماع اکثریت اعضای شورای مرکزی برای این مسئولیت پیشنهاد شدند و صورتجلسه مربوطه به امضای اعضای حاضر رسید.

این جلسه که از منظر انسجام، همدلی و تعامل مثبت یکی از نمونه‌های موفق در میان سازمان‌های مردم‌نهاد کشور محسوب می‌شود، امیدواری‌ها را نسبت به استمرار این رویکرد همگرایانه در جلسات آتی افزایش داده است. حضور افراد متخصص و باتجربه در شورای مرکزی، چشم‌اندازی روشن برای آینده دامپزشکی کشور ترسیم می‌کند و انتظار می‌رود که این اتحاد و همکاری، گامی مؤثر در راستای توسعه، پیشرفت و ارتقای جایگاه دامپزشکان در سطح ملی و بین‌المللی باشد.

 

 

برای دیدن آرشیو تصاویر کلیک نمایید